Reglament de règim intern

Articles que regulen l'organització i convivència

Article 1. Reunió Mensual

El conjunt dels socis es reunirà una vegada al mes, per a la degustació d'un sopar, però no es descarta la possibilitat de substituir-ho per un dinar. S'ha fixat que la reunió es farà el primer dijous de cada mes, però per votació es podrà fixar qualsevol altre dia.

Article 2. Constitució de Parelles

Es constitueixen les següents parelles, responsables de l'organització del sopar per torns:

  • Parella 1: Joan Martorell Valori i Bernat Gual Mora
  • Parella 2: Macià Janer Mateu i Joan Abrines Reynes
  • Parella 3: Guillem Martorell Pericàs i Antoni Martorell Pericàs
  • Parella 4: Ramon Gual Arrom i Llorenç Comas Garriga
  • Parella 5: Manolo Escudero Madrid i Guillem Amer Alba
  • Parella 6: Jaume Grau Reines i Gabriel Moranta Martorell
  • Parella 7: Bernadí Coll Martorell i Guillem Coll Pou

Article 3. Sistema de Rotació

S'estableix un sistema de rotació de les parelles encarregades de fer el sopar, de manera que es començarà pel número 5 i així aniran rotant successivament segons la numeració establerta a l'Article 2.

Article 4. Convidats

La parella encarregada de fer el sopar podrà dur dos convidats, els quals estaran exempts de participar en els costos.

Article 5. Costos i Fons Comuns

Els costos seran assumits per **tots els socis** després de cada sopar, prèvia presentació de les factures corresponents. A més, es podrà fixar una quantitat suplementària com a dotació als fons comuns de l'associació. La Junta Directiva, per majoria, podrà decidir el destí d'aquests fons.

Article 6. Recepta i Acta

La parella encarregada de fer el sopar haurà d'aportar la recepta detallada (composició i preparació) que servirà per aixecar acta. També es podrà fer una fotografia del plat.

Article 7. Assistència Mínima

S'exigeix un comportament actiu dels socis, de manera que en un còmput anual hauran de concórrer a la meitat més una de les sessions.

Article 8. Avís d'Absència

El soci que no pugui assistir a una sessió ho haurà de comunicar amb 48 hores d'antelació. Si no hi ha avís previ, s'entendrà que assisteix i haurà de contribuir al pagament dels costos.

Article 9. Normes de Convivència

Els socis adoptaran una actitud de respecte i educació. Es procurarà no treure temes de conversa que puguin resultar conflictius, com ara la política o el futbol, i si aquests temes sorgeixen, es deixaran de banda immediatament.

Article 10. Plats Vetats

Cada soci pot vetar fins a tres plats, que constituiran la seva llista de plats vetats, i es tindrà en compte a l'hora d'elegir els sopars de les reunions.

Article 11. Incentius i Puntuacions

Per majoria dels socis es podrà establir un sistema d'incentius, com l'atorgament de puntuacions als sopars o l'elecció del millor sopar de l'any.

El requisit primordial per escriure bé sobre menjar consisteix a tenir bon apetit.
(A.J. Liebling)

Qualsevol pot fer-te gaudir del primer mos d’un plat, però només un autèntic xef pot fer-te gaudir de l’últim.
(Francois Minot)

Les receptes no funcionen si no hi poses el cor.
(Dylan Jones)

Cuinar és tan popular avui perquè és la combinació perfecta de menjar i diversió.
(Emeril Lagasse)