Pastís d'àngel
Els primers plats són el pilar de la nostra associació i la base de la cuina mallorquina. Aquesta galeria no només mostra el resultat final, sinó també la cura i el respecte que posem en la selecció dels ingredients. Prioritzem sempre el producte de temporada i de proximitat (km 0), assegurant la màxima frescor i autenticitat en cada mos.
Des dels clàssics més humils fins a les reinterpretacions modernes, cada plat explica una història: la història d'un ingredient, d'una tècnica heretada o d'un moment compartit a la nostra cuina. Trobareu:
La presentació és una part fonamental de l'experiència "Pa i Taca". Els nostres socis apliquen tècniques culinàries d'avantguarda sense perdre de vista l'essència tradicional. Fixeu-vos en els detalls: la textura perfecte, el punt de cocció ideal i l'harmonia de colors.
Us animem a fer un cop d'ull a la galeria i deixar-vos inspirar per la dedicació i el talent dels nostres cuiners. Potser trobareu el vostre proper plat preferit!
Cada imatge reflecteix la passió per la cuina i l'excel·lència gastronòmica dels nostres socis. Descobreix receptes, tècniques i combinacions que converteixen cada plat en una obra d'art.
Pastís d'àngel
Caldereta de Llagosta
Colomins amb col
Bacallà amb pebres
Conill amb ceba
Faves amb calamar
Fua amb pa torrat
Frit mariner amb pebres
Gall de Sant Pere fregit
Guatlles amb prunes
Lluç amb salsa verda
Carn picada amb pasta de full
Paté de fetge de gallina
Perdius de capella
Pebrots Piquillo amb peix
Pebrots Piquillo amb bacallà
Porcella amb déntol
Revoltill d'espàrrecs
Salmó marinat
Esclata-sangs torrats
Trossets envoltats de col
Copa de iogurt
Púding de cafè amb nata